Hur vi jobbar

VI ÄR KREATIV KOMMUNIKATION, ditt framtida mediehus! Det är här ditt företag ska känna ro, intimitet och omsorg. Med femton års erfarenhet från branschen står huset i dag på bred och fast grund.

KREATIV KOMMUNIKATION innehåller framtidens nätverk, uppbyggt från Malmö i söder till Stockholm i norr och med huvudkontor i Oskarshamn.

TILLSAMMANS LEVERERAR vi morgondagens kommunikationslösningar med fokus på Crowdsourcing, Content Marketing och Storytelling.

BEHÖVER DU kommunikationshjälp så slå oss en signal, skicka ett mail eller kom in på en kaffe. Vi bjuder på ett förutsättningslöst möte till koppen…

Crowd Sourcing hos Upplev

Identifierad marknad ökar efterfrågan

KUNDER, NÖJDA eller missnöjda, är lika viktiga i vår strävan efter att hitta rätt eller bli ännu bättre. Det är också där vi bygger en del av vår affärside inom Crowdsourcing!

ATT PÅ UPPDRAG identifiera, analysera, skapa strategier och kampanjer för att ditt företag, din kommun eller myndighet ska fortsätta växa med ett högt och statistiskt kundindex. Ett behov av att följa upp en specifik vara eller tjänst och dess utfall?

KANSKE HAR NI svårt att hitta rätt annonsforum, följa annonskampanjens utfall eller bygga en medieplan på lång sikt? Svårt att säga nej till annonssäljare som alltid erbjuder er det där rätta forumet?

INGA PROBLEM, det ingår i kunskapsbanken hos kreativ kommunikation det också!

Crowdsourcing med kreativ kommunikation, 
förklarat på svenska helt enkelt!
Content Marketing hos Upplev

En knuff i rätt riktning

ATT MED IDENTIFIERAD och kundanpassad marknadsföring hitta nya målgrupper och samtidigt förmedla sitt budskap, inbäddat och förskönat, är genialt i vår strävan efter att stärka oss på marknaden!

DETTA ÄR ETT gott betyg från en vacker kund på att vi hittat rätt i vår satsning på Content Marketing, allt som oftast i kombination med Crowdsoucring.

DE GÅR NÄMLIGEN ganska tight hand i hand, den ena förutsätter ibland den andra för en komplett kampanj och i kombination med det skrivna ordet, vackra fotot och snygga presentationen kan er marknadsföring hitta helt nya vägar.

SPÄNNANDE MÅLGRUPPER väntar, mottagliga med rätt budskap! Låt oss på hjälpa er att testa nya kundsegment, hitta nya ingångar och leda er över, under och förbi de gropar, sandfållor och djupa lerpölar som finns där ute!

Content Marketing med kreativ kommunikation, 
förklarat på svenska helt enkelt!
Berättande med känsla hos Upplev

Berättande med fingertoppskänsla

ATT FÅ JOBBA med bokstäver som blir till ord som förvandlas till en mening. Ett stycke som växer till ett kapitel och som förvandlas till en story är vår drivkraft. Allt berättat med en känsla för varje specifik målgrupp.

PRODUKTANPASSAD STORYTELLING är vårt vassaste varumärke och oavsett din inriktning och målgrupp garanterar vi att du har hittat rätt. Våra referenser inom det skrivna mediet omfattar både nationella som internationella storföretag, kommuner, landsting, organisationer, myndigheter, dagspress samt fackpress!

Storytelling med kreativ kommunikation, 
förklarat på svenska helt enkelt!
Konsulting hos Upplev

Lyssna på oss, vi lyssnar på dig!

VI SÖKTE OCH sökte efter ett ord som kunde sammanfatta vår erfarenhet som föreläsare eller moderator inom projektledning, teambuilding, marknadsföring och kommunikation.

DET SLUTADE ALLTID vid consulting och för att inte bli för internationella så fastande vi för konsult och la till tjänster. Originellt och enkelt, helt enkelt…

Consulting med kreativitet helt enkelt